Renovatio Sport Club Bucuresti Romania

Renovatio Sport Club Oferă cursuri de înot pentru diverse vârste și abilități de la începători până la aspirații olimpice.

Principalele echipe competitive ale clubului pot concura inter-cluburi, inter-județene, concurența regională, națională și internaționala, în timp ce echipele de intreținere/agrement oferă opțiuni pentru cei care doresc să se mențină în formă și să se bucure de înot într-un cadru propice, asistat și supravegheat, beneficiind de cele mai inalte standarde.

Pentru copiii care învață să înoate, “programul initiere” oferă lecții pentru începători până la cei care se apropie de sectiunea de performanta (standard de competitiv), “programul Platinum”.

Echipa de antrenori Renovatio, oferă cursuri  pentru înotătorii din toate categoriile de la baby la mature, prin cele 5 programe oferite “grupa Initiere”, “grupa Bronze”, “grupa Silver” , “grupa Gold”, si “grupa Platinum”.

sigla
Cristian Popa

MISIUNE

Misiunea noastră   este de a oferi un mediu structurat, pozitiv și disciplinat oferind inotatorilor de toate categoriile de la incepatori la performeri  cea mai bună oportunitate de a-si  atinge obiectivele lor.

Eliza Diamandescu 1

VIZIUNE

Viziunea noastra este sa devenim o societate din ce in ce mai performanta, cu o echipa tanara, dinamica de inotatori, care sa ne permita sa progresam pas cu pas in fiecare dintre cele trei mari categorii (incepatori, mediu si performeri) in care ne angajam eforturile. Dorim sa ne mentinem in topul cluburilor afiliate Federatiei Romane de Natatie, atat in administrarea capitalului uman si in formarea sportiva continua cat si in ceea ce priveste rezultatele obtinute.

Desigur ca unii din sportivii nostri fac si vor face parte din loturile nationale ale Romaniei. Speranta si convingerea noastra este ca peste nu foarte mult timp sa  concuram chiar pentru o medalie olimpica  Actualmente cu o echipa relativ redusa numeric ne situam deasupra unor cluburi de traditie cu mare vechime in Romania.

20160424_135323[1]

VALORI

 Valorile noastre. Experienta noastra in probleme de educatie sportiva este chiar etalonul la care ne raportam. De aceea, ne-am stabilit standarde inalte: nu putem livra sportivilor nostri decat pregatirea de cea mai buna calitate.

Profesionalism inseamna sa fii atent la detalii, neuitand care este imaginea de ansamblu pe care ti-ai propus sa o realizezi; inseamna creativitate si energie puse in slujba sportivului, pentru a obtine cu fiecare o performanta pe masura potentialului si valorii sale.

Integritate. Ne respectam sportivii si intreg mediul in care lucram. Respectam individul si suntem permanent constienti de faptul ca munca noastra influenteaza destine. Actionam in permanenta ca o adevarata familie

Onestitate si loialitate. Onestitatea ne caracterizeaza toate actiunile. Suntem loiali partenerilor nostri, respectand principiile si valorile lor.

Deschidere si flexibilitate. Credem ca strategiile sportive cele mai bune se dezvolta intr-un climat de colaborare, comunicand liber ideile si dovedind flexibilitate in fata realitatilor complexe si variate pe care le genereaza munca alaturi de oameni.

Orientarea catre sportivii nostri. Inseamna ca stim sa ascultam, sa observam problemele si apoi sa cream solutia tehnica potrivita. Chiar daca viata unei organizatii sportive pare complicata, tenacitatea noastra genereaza solutii simple, pe care sportivii si partenerii nostrii sa le poata pune in practica cu eleganta normalitatii. Este ceea ce ne diferentiaza de competitie: serviciu excelent, care inseamna ca ne face placere sa oferim  ceva mai mult decat se asteapta cineva sa primeasca.

Responsabilitatea fata de mediu. Suntem preocupati permanent ca toate activitatile noastre sa respecte principiul dezvoltarii durabile, acordand importanta consumului de resurse, reciclarii materialelor, colectarii si depozitarii selective a deseurilor. 

95db7ccd-6b87-412e-bd92-33784e998c78
Despre noi

OBIECTIVE

 Ne straduim si folosim toate resursele noastre:

 *Pentru a promova înotul pentru toată lumea

*Pentru a hrăni dorinta înotătorilor nostri si pentru a dezvolta pe deplin potențialul lor … orice ar fi acesta

*Pentru a insufla sportivitate, spirit de club și munca în echipă

*Pentru a oferi coaching-ul profesional pentru inotatorii de toate abilitatile

*Pentru a promova îmbunătățirea autopefectionarii fiecaruia printr-o concurență regulată si munca in echipa

ElizAyanna

ISTORIA NOASTRA

Renovatio Sport Club a fost fondat in 2012 si s-a dezvoltat dintr-un club deschis pentru a deservi nevoile sportive pe o zona relativ redusa, la nivelul sau actual, ca cel mai puternic si mai mare club din zona de nord a Bucurestiului.

Renovatio este recunoscut ca fiind unul din cluburile de top din capitala.

Oferta clubului este foarte variata astfel ca ne ridicam la cel mai inalt nivel prin crearea unui program prin care inotatorii nostri, care au capacitatea de a ajunge sportivi de cel mai inalt nivel, au sansa sa reuseasca acest lucru.

Rezultatele acestui program sunt uimitoare prin faptul ca inotatorii nostri au fost pe podiumul tuturor competitiilor internationale la care au participat, respectiv: International Speedo Meeting-Berlin 2013, Lefkos Pirgos-Salonic 2014, International Speedo Meeting Berlin 2015, International Head Trophy Munchen 2016, International Cupa Kragujevac-Serbia 2016, Cupa Hod-Ungaria 2016, Cupa Europa Novi Sad-Serbia 2017.

Suntem detinatori ai unor Recorduri Municipale, avem Campioni Nationali si Vicecampioni Nationali si sportivi in Lotul National de Cadeti.

In acest moment avem peste 200 sportivi in variate locatii.

Markus Stoltz
DSC_4112

Start typing and press Enter to search