Puteti alege una din grupele care vi se potriveste 

 Grupa INITIERE

initiere-last2

 Grupa BRONZE

bronz-last

Este grupa celor care fac primii pasi  pentru a invata inotul, iar de aici de ce nu drumul spre performanta si medalii. Cei care opteaza pentru aceasta grupa beneficiaza de 8 sedinte a cate 50 minute in fiecare luna, sub atenta indrumare a unui antrenor care inoata alaturi de elev, se joaca si se obisnuiesc cu apa.

Este grupa care se adreseaza celor care cunosc minim 2 procedee de inot, care incep peferctionarea si invatarea tehnicii corecte in drumul spre performanta sau pentru agrement si sanatate. Acestia beneficiaza de 8 sedinte de pregatire pe luna, a cate 60 minute fiecare sub atenta supraveghere a antrenorului coordonator.

 Grupa SILVER

silver-last

 Grupa GOLD

gold-last

Este grupa care se adreseaza celor care cunosc 3-4 procedee de inot , agrement sau dorinte de performanta. Acestia beneficiaza de 12 sedinte de pregatire pe luna, a cate 60 minute fiecare sub atenta supraveghere a antrenorului coordonator.

Este grupa care se adreseaza celor care isi doresc performanta. Cei care fac parte din aceasta grupa au posibilitatea de a participa la concursuri interne, de a lupta pentru medalii si de a visa la marea performanta.  Acestia beneficiaza de 16 sedinte de pregatire pe luna, a cate 90 minute fiecare sub atenta supraveghere a antrenorului coordonator.

 Grupa PLATINUM

platinum-last

Este grupa care se adreseaza doar celor care vor performanta si mare performanta. Cei care fac parte din aceasta grupa participa frecvent la competitii nationale si internationale, beneficiaza de facilitati (inclusiv financiare prin suportarea unei bune partii a cotizatiei lunare) din partea clubului. Acestia beneficiaza de 6 sedinte de pregatire pe saptamana, a cate min 120 minute fiecare, sub atenta supraveghere a antrenorului coordonator.

****Participarea in fiecare din aceste grupe se face pe baza unei cotizatii lunare. Cuantumul acesteia este de 450 RON- Grupa INITIERE, 350 RON- Grupa BRONZE, 400 RON Grupa SILVER, 600 RON – Grupa GOLD si 980 RON- Grupa PLATINUM (din care Clubul Sportiv Renovatio suporta 480 RON, iar diferenta de 500 RON urmand a fi suportata de cursant).

Start typing and press Enter to search