Weekend plin pentru sportivii nostri , care, de astazi si pana duminica, 23 Aprilie 2017, vor concura in cadrul Campionatului National Cadeti – Faza regionala, Cadeti 12-14 ani, ce se va desfasura la Bazinul Olimpic de la Izvorani.

Competitia, organizata de FRNPM – Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern – va aduce la un loc cei mai buni sportivi la aceasta categorie de varsta din toata tara, iar Renovatio Sport Club Bucuresti va fi reprezentat de sportivii cadeti (12-14 ani) de la grupa de performanta.

“Sportivii nostri de 12-14 ani, participanti la aceste Campionate Regionale, pentru calificare la Campionatul National,  au reusit evolutii foarte bune in ultima perioada  si de aceea avem asteptari mari in ceea ce priveste calificarea la Campionatul National din vara. Credem ca munca depusa de acestia in multele ore de antrenament va fi pe deplin rasplatita si la finalul acestei competiti, toti vor obtine calificarea, cu performante deosebite, in acord cu asteptarile noastre”– a declarat Yvonne Stoltz, profesor-antrenor grupa de performanta si Presedintele Renovatio Sport Club.

Start typing and press Enter to search