“Esentele tari se tin in sticlute mici!”

Char daca suntem un club mic raportat la cei cu care concuram (mic, doar cand vorbim de numarul sportivilor de la grupa de performanta, altfel asa cum stiti suntem mari 🙂) , daca  facem o analiza a raportului rezultate vs. numar sportivi participati, suntem extrem de mandrii si fericiti. Lasand la o parte lipsa de modestie, putini dar buni!

Este si cazul Cupei Jacked, organizata in acest weekend la complexul Olimpic de la Izvorani! A fost un nou prilej pentru noi, de a arata cat de valorosi suntem, cat de bine reusim impreuna si cat de mult ne bucuram pentru munca noastra! Au fost rezultate de exceptie pentru sportivii nostri participanti, culminand cu titlul si Cupa Jaked pentru cea mai buna inotatoare la categoria de varsta de 9 ani, Eliza Diamandescu si cel de cea mai implicata antrenoare, doamna Yvonne Stoltz!!!!
Asadar am reusit sa facem timpi buni, sa batem multe recorduri personale, sa ne bucuram de inot si de rezultatele noastre, chair daca uneori orgoliile sunt prea mari in competitii in care sunt angrenati copii de 8 si 9 ani, iar unii dintre concurentii nostrii accepta mai greu ca uneori pot pierde un loc, o medalie sau un podium fie el si la stafeta. Apreciem munca imensa pe care acesti copii o depun, iar ei au reusit in aceste doua zile sa obtina:

*Cupa pentru cea mai buna inotatoare in varsta de 9 ani!-Eliza Diamandescu
*Cupa pentru cea mai implicata antrenoare!-Yvonne Stoltz
*3 medalii de aur Eliza Diamandescu
*1 medalie de argint Eliza Diamandescu
*1 medalie de bronz Ayanna Freciu
*Locul 4 de 2 ori pentru Ayanna Freciu
*Locul 4 pentru Daniel Popa 50 m liber
*Timpi mai buni pentru ceilalti sportivi:Matei Moise, Andrei Rotaru, Bogdan Balaci, Stefan Baricz, Maria Stanescu !
Multumim sponsorului Jaked care are niste costume de baie superbe si care a facut concursul mai frumos!
Felicitari, sanatate si tot mai sus!

Start typing and press Enter to search