Suntem foarte mandri intrucat de ceva vreme, unul din cele mai importante nume din Romania pentru  servicii de medicina dentara, se alatura eforturilor noastre de a creste campioni adevarati, frumosi si sanatosi, devenind unul din cele mai importante nume ce ni se alatura si ne sprijina.

In prezent, DENT ESTET este unul dintre cele mai puternice nume din domeniul medicinei dentare din România, ce s-a menținut pe poziția de lider pe parcursul anilor datorită inovațiilor și echipei de profesioniști.

Cele cinci clinici ale DENT ESTET,  se disting prin ambientul personalizat și atomosfera placută, reușind să ofere încredere și confort pacientului încă de la prima vizită. Fiecare cabinet are un concept unic și este dotat cu aparatură ultramodernă, pentru realizarea celor mai performante lucrări.

“Credem în făurirea de zâmbete frumoase, naturale, în perfectă armonie cu chipul fiecăruia. Insistăm în prevenirea oricăror afecțiuni dentare și promovăm igiena și sănătatea orală. Susținem evoluția sistemului stomatologic românesc pentru un stil de viață sănătos.”

Apreciem oportunitatea de ne alege si a fi parteneri cu clinicile DENT ESTET și asteptăm cu nerăbdare să contribuim la  redarea zâmbetului sportivilor nostri.

Start typing and press Enter to search